Zet vandaag je enquête online

Algemene voorwaarden

Lees de volgende voorwaarden van de dienst aandachtig door voordat je de website survita.nl gaat gebruiken. Gebruik van de dienst zal betekenen dat je overeenkomst wordt gebonden door de voorwaarden van deze service. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, kun je geen gebruik maken van de website survita.nl.

Copyright

De website survita.nl is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Reed Software. Al het materiaal hierin, met inbegrip van het ontwerp, tekst, afbeeldingen en de selectie en de rangschikking daarvan zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten voorbehouden.

Disclaimer

Je begrijpt en stemt ermee in dat het gebruik van de dienst voor je eigen risico is. Deze dienst wordt verstrekt "zoals het is" en alle uitdrukkelijke of stilzwijgende garanties, inclusief, maar niet beperkt tot, de impliciete garantie van verkoopbaarheid en geschiktheid voor een bepaald doel. In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale, voorbeeldige, of gevolgschade welke voortvloeit uit gebruik van de website. Inclusief, maar niet beperkt tot, het verkrijgen van vervangende goederen of diensten, verlies van gebruik, data of winsten, of onderbreking van de bedrijfsvoering.

Wijzigingen van deze gebruiksvoorwaarden

Reed Software mag op ieder gewenst moment een herziening van deze bepalingen publiceren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Gebruiksvoorwaarden. U wordt aangemoedgd om deze gebruiksvoorwaarden regelmatig te lezen om op te hoogte te zijn van eventuele wijzigingen die zijn aangebracht.

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of suggesties over de bepalingen en voorwaarden voor het gebruik van survita.nl, neem dan contact op via info@survita.nl.